Hvem vet hva som vil skje...

Klaus er klar - og kanskje Odin?
Klaus Joacim Sonstad blir en svært sentral person på «Faen heller» -arrangementet 8.oktober. Vi er svært glade for at Klaus selv har sagt at han vil være konferansier både på seminaret på dagtid og på kvelden. Han vil kanskje få følge av en medprogramleder som vil bli klar på et senere tidspunkt.
Klaus Joacim Sonstad er for mange kanskje aller best kjent under sitt alter ego Odin Jensenius, den halvøkologiske men heleiegode sauebonden fra Nord-Trøndelag som har et daglig program på nrk Petre sammen med sin parehest Are Sende Osen. Han har også hatt stor revy-suksess som en tredjedel av Adamseplene. I de siste årene har journalisten Klaus Joacim Sonstad kommet noe mer i bakgrunnen, det er dumt - for Klaus er en veldig dyktig og veldig engasjert nyhetsjournalist.
Mye kan sies om Klaus Joacim Sonstad, men det akker viktigste er kanskje
likevel at Klaus alltid bruker hele seg, uansett om det er som humorist, journalist eller rett og slett engasjert medmennesket han fremstår som.


10. februar 03:
" Kroppen min" vises på SMI
" Kroppen min" av Margreth Olin er en dypt personlig, sterk, morsom og rørende kortfilm som fortjenere alle godordene og prisene den har fått av kritikere og filmfestivaljuryer. Jeg er svært takknemlig overfor regissøren at jeg fritt har fått låne en kopi for visninger på SMI i hele landet. Først ut er Senter mot Incest Sør-Trøndelag 4. mars kl 18.00.
Brukere av sentrene vil få nærmere beskjed om visninger gjennom oppslag.

7. februar 03:
Nanna ringer meg midt under NRK-dokumentaren om seksuelle overgrep på barn. Og er veldig opprørt over Staff, akkurat som meg selv. "Nå har jeg bestemt meg for å stå frem", sier hun. Og GJØR det! 10. Februar står saken I Hitra-Frøya-avisa. "Jeg synes det er så sterkt at du har laget faenheller.no at nå vil jeg også gjøre noe." Bra!

25. januar 03:
Børge Pedersen vil gjerne synge Incestvisa av Cornelis Vresvijk.
24. januar 03:

Lars Olufsen har sagt ja til å ta hånd om det tekniske ved arrangementet.
Prepple (fra Dumdum boys) har foreslått navn til konserten: Faen heller! Og det kom så spontant at jeg går for navnet! Faen heller kan bety så mye. Og det er sånn kraft i det. Og er det noe vi har vært i mangel av så er det kraft. Kraft til å snakke om hemmeligheten. Og Faen heller! er kanskje noe vi burdte sagt for flere år siden. Nå er det sagt. Faen heller! det kan ikke fortsette sånn. Det skal ikke få skje...