Sanse- og kreativetshuset

Faen Heller har fått disponere et helt hus på Malvik i forbindelse med Betania Malviks behandlingstilbud for traumeutsatte hvor det skal lages et sanse- og kreativitetshus.

Huset vil inneholde flere rom, med blant annet sanserom og kreativitetsrom, kunstterapi, overnatting, massasje, en 'kirkegård'; - et rom for bønn, ettertanke, meditasjon og et sted vi kan begrave det vi ble utsatt for. Du skal kunne legge igjen ting som du forbinder med overgrepene i små bokser. Da kan du være helt sikker på at alle minnene om overgrepene ligger der ute på 'kirkegården' i Malvik så slipper du å bære dem med deg rundt i verden!

Vi ønsker all mulig aktivitet velkommen. Huset skal brukes - så kom gjerne med ideer for hvordan du ønsker at huset skal brukes.

For å opprettholde driften vil arrangører av kurs o.l. måtte betale et lite beløp til dekning av våre kostnader og drift og huset. Dette avtales i hvert enkelt tilfelle. Kursene vil bli annonsert her på nettsiden, mailkontakter, kanskje på Senter mot Incest sine hjemmesider og også betaniamalvik.no.Men den beste annonseringen skjer via jungeltelegrafen.

Og her behøver man ikke være utsatt for noe som helst. Bare man har lyst å knytte noen nye kontakter, lære noe nytt osv.

Send en mail til [email protected] hvis du har innspill, eller kom med dine idéer på vårt diskusjonsforum

Mer informasjon

 

Hjelp oss, delta på dugnad!

Vi har allerede hatt våre første dugnader og kommet godt i gang, vi har allikevel stadig behov for god hjelp. Si fra hvis du har lyst å hjelpe til, du vil få nærmere informasjon om møter og tidspunkt ved å ta kontakt med May Lise Hoel, telefon 99 01 01 30.

Skriv ut denne siden

Brukere på forumet nå

Uregistrerte besøkende: 1
Registrerte brukere pålogget: 0

Nyhetsbrev fra Faen Heller

Meld deg på for å motta vårt nyhetsbrev