Faen Heller takker alle for hilsener og gaver. Spesielt vil vi takke Trondheim kommune ved Formannskapet som helt på tampen av året tildelte Faen Heller en gave på kroner 8 000. Pengene går til oppstart og driften ved Sansehuset på Malvik som åpner nå i februar.

Vi ønsker også å rette en kjempestor takk til ansatte ved Statoil som denne julen valgte å gi alle pengene som ble innsamlet ved deres julebord til Faen Heller, i alt kroner 43 000!

Nyheter
03.02.2009

Sansehuset på Malvik er nærmest klart og det vil i den anledning til åpning torsdag, den 26. februar klokken 17:00. Alle som ønsker å komme er hjertelig velkommen, men ber om at folk gir beskjed til oss på forhånd. Det er begrenset med plass, så ta kontakt med Kari ([email protected]).

Nyheter
03.02.2009

Vi har den store glede og ære å bekjentgjøre at Kongens fortjenstmedalje i gull er tildelt psykodramaterapeut Aud Steinsbekk, Trondheim. Bakgrunnen er hennes fabelaktige arbeid i mange år med personer som har vært utsatt for incest og seksuelle overgrep, et arbeid hun har drevet lokalt, regionalt og nasjonalt.

Nyheter
03.02.2009
Du/dere er invitert til Messe for Verdighet - En messe om seksuelle overgrep. Messen er i Nidarosdomen den 21. januar kl. 18. Vell møtt!
Nyheter
20.01.2009

Faen Heller ønsker å viderebringe invitasjon til teaterforestilling og seminaret "Si fra - om vold mot barn" som arrangeres som et samarbeidsprosjekt mellom FN Sambandet Trøndelag, Redd Barna Midt-Norge, Sør-Trøndelag Røde Kors og Senter mot incest og seksuelle overgrep Sør-Trøndelag, som er med i Forum for Barnekonvensjonen, med støtte fra Dronning Mauds Minne Høgskole for førskolelærerutdanning.

Seminaret arrangeres 24. september 2008 ved Dronning Mauds Minne Høgskole. Påmelding innen 12. september til per.johan.houen [at] broadpark.no

Nyheter
07.09.2008
Faen Heller går sammen med Arbeideravisa i Trondheim og en rekke andre organisasjoner og etater om å starte VOLDSFRI som skal jobbe mot undertrykking og vold.
Nyheter
22.05.2008
Lions Club Malvik / Saxedatter gir kr. 50.000 til det nyeteblerte Sansehuset ved Betania Malvik. og utgjør den største donasjonen i foreningens historie.
Pressemelding
22.05.2008

Siden Faenheller.no ble relansert forut for fjorårets seminar, En dag om incest i oktober har trafikken på nettsiden økt jevnt og diskusjonsforumet har utpekt som en særlig aktiv del. Forumet legger til rette for at stadig flere deler sine historier, og får tilbakemeldinger og innspill fra andre; - en viktig del av det å bearbeide egne overgrepstraumer.

Nyheter
04.04.2008
Fredag 22. februar til søndag 24. februar (Obs! Endret dato) arrangeres det nytt malekurs, for personer både med og uten forhåndskunnskaper. Kurset avholdes i Faen Hellers nystartede Sanse- og kreativitetshus på Malvik og vil ledes av kunstneren Ingebjørg Slettahjell Nango i likhet med det forrige kurset som ble holdt før jul. Alle som er interessert kan melde seg på, det er ledige plasser fremdeles. Ved spørsmål eller påmelding ta kontakt med May Lise Hoel, telefon 990 10 130 ([email protected])
Arrangement
11.02.2008
Lions Club Trondheim Nidaros feirer sitt 20 års-jubileum 16. februar. Det markerer de blant annet med å gi  20.000 kroner til Stiftelsen mot seksuelle overgrep og incest, organisasjonen bak Faen Heller.
Pressemelding
29.01.2008

Brukere på forumet nå

Uregistrerte besøkende: 2
Registrerte brukere pålogget: 0