Faen Heller har nå fått ny og oppdatert nettbutikk!
Visa og Mastercard

Støttekonsert den 4. oktober

I forbindelse med årets dag om incest, Fra det tause rom til kongens slott, vil det bli arrangert støttekonsert på kvelden etter seminaret med et variert utvalg av artister.

I år vil konserten være i Trondheims nye konserthus, Dokkhuset rett ved Solsiden. Se kart. Dørene åpner klokken 20:00

Billetter til årets konsert vil selges gjennom Dokkhuset og kan kjøpes på Dokkhuset.no til kr. 250,- per person. Programmer er nå også klart, vi håper selvsagt også på noen overraskelser også denne gangen!

Program for årets støttekonsert


De fleste artistene vil bidra med materiale litt utenom det vanlige, nøyaktig hva får du se på konserten!

Kristin Jensen

Vokalist i Samvirkelaget og ska-bandet Hopalong Knut. Blitt kjent for mange i år med Samvirkelag-sangene Itjnaa og Stopp Volden. Medlem av Kringkastningsrådet og er daglig leder av AKKS i Trondheim.

   

Gunnhild Sundli

Gåte-vokalist og skuespiller Gunnhild Sundli er årets konferansier og er en av Faen Hellers trofaste støttespillere. Forblir hun skadefri kommer Gunhild også til å synge for oss på konserten!

   

Åge Aleksandersen

Behøver nok ingen nærmere beskrivelse. Åge har stilt opp for Faen Heller flere ganger tidligere, alltid med stor suksess!

   

Askil Holm

Askil har i det siste kanskje gjort seg mest bemerket gjennom samarbeidet med Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Espen Lind og albumet 'Hallelujah - Live' som ga dem en Spellemannspris. Opptrer sammen med Ola Kvernberg.

   

Ola Kvernberg

Jazzfiolinist som hadde sitt gjennombrudd med Hot Club de Norvège og har siden gjort seg bemerket med Ola Kvernberg Trio. Skal opptre for oss sammen med Askil Holm.

   

Eldbjørg Raknes

Eldbjørg er nok en fremdragende jazzvokalist, som nå er aktuell med albumet 'Solo'. Har blitt kjent for flere gjennom bandet TINGeLING med har sitt utspring fra Trondheim.

   

Erik Faber

Erik er nå ute med sitt tredje album, 'Passages' hvor han har vært aktuell med singelen 'Racing' i samarbeid med Marthe Wulff. Erik opptrer med et utvalg fra sitt repertoar.

   

Øystein Dolmen

Bedre kjent for mange som Knutsen, den ene halvdelen av Knutsen & Ludvigsen- Øystein er nå ute med soloalbumet 'Hjertespeil' som ble utgitt nå nylig.

   

Ida Jenshus

Bare 19 år gammel har trønderjenta Ida allerede rukket å gjøre seg bemerket med sin stemme. Har Alison Krauss og Nanci Griffith som store forbilder.

   

Gjermund Landrø

Gjermund, best kjent fra Gåte, har opptrått for Faen Heller tidligere sammen med sin søster. Denne gangen blir det en solo-opptreden.

   

Kyrre Havdal

Pianisten fra Steinkjer som etterhvert har tatt steget over til popmusikkens verden og høstet gode kritikker i begge sjangre. Vi gleder oss ihvertfall!

   

Thomas Brøndbo

Nok en musikalsk Brøndbo fra Namsos. Bakgrunn fra en rekke band, bl.a. Sex Gale Menn. Satser nå på solokarrieren, som har gitt ham topplassering på Norsktoppen ved først forsøk.

 

 Utover disse navnene håper vi også at det blir plass noen overraskelser :-)

Skriv ut denne siden

Brukere på forumet nå

Uregistrerte besøkende: 1
Registrerte brukere pålogget: 0
Facebook  Flickr