Gjestebok

Nedenfor kan du se innleggene som andre har skrevet i gjesteboken. Trykk på knappen for å skrive ditt eget innlegg eller hilsen. Diskusjoner kan tas i forumet.


06.02.2009 10:30
jokke

7. Jeg er redd
For en herlig dag
For et herlig vær
For en sky fornemmelse av positivitet
For en koselig park
For et effektivt liv
Har du lagt merke til at mennesket går i stim
Jeg sitter her på min pidestall og glemmer at jorda er rund
Visse ting er hellige og vi er bare et mikrosekund
For et herlig hjem
For en gøyal bror
Jeg går her og gruer meg til dagen jeg blir stor
For en lykkelig far
For en munter mor
For et festelig samliv i det hølet der vi bor
Dette er ting man ikke kødder med, dette er hellig grunn
Hvorfor skal jeg alltid rakke ned på ting som i bunn og grunn er sunt

02.02.2009 17:33
Kari

I morgen, 3. februar 2009 mottar Aud sin heder hos Kong Harald. Med seg som ledsager har hun Anna, som gjorde sitt til at dette gikk i orden.
Begge fortjener både heder og ære!!!!!

23.01.2009 21:22
litjmor ( malvik )

messe for verdighet 21 januar...sterk opplevelse......verdig....det å føle samhørighet gjør intrykk....
forøvrig-har prøvd mange ganger å legge inn noen ord i gjesteboka-men det har ikke fungert,har ikke engang fått skrevet i kolonnen -navn-
ønsker alle som er her inne alt godt !!

17.01.2009 15:41
Kari

Det er litt trist at det er så få som er innom gjesteboka vår for tiden. Men det kommer kanskje av at det er desto flere på Forumet, og det er jo kjempebra.

30.12.2008 00:05
Marianne

Vil ønske alle et godt, nytt år! :) Jeg skal bruke det nye året på å ta bedre vare på meg selv, både kropp og sjel! Og det fordi jeg visstnok er verdt det :)

14.10.2008 21:42
Nina Egersborg ( Trondheim ) ninaegersborg <at> live <dot> no

Jeg kunne ikke bli så lenge- men ennå ser jeg filmen fra da du Aud fikk besøk av "vedkommende" ! Så utrolig flott! Jeg har flere bilder på netthinnen fra overrekkelsen, en meget rørt offentlig på vegne av kongen, din flotte og STORE slekt :-) , din nærhet til alle, du er ett naturtalent i glede Aud ! Takk til "vedkommende" som sørget for at Aud sin kamp for oss fikk den valør den fortjener- en suveren innsats ! Varm klem fra Nina Egersborg

14.10.2008 19:56
Julie ( Trondheim )

Takk for en kjempefin kveld i går. Det var stort å kunne være til stede på dette arrangementet. Jeg fikk ikke skrevet i boka, den nådde aldri bordet vårt...men her er noen ord til Aud.

Kjære Aud. Da jeg møtte deg på smi for første gang var jeg vettskremt. Knærne var gelé, og jeg tror nok du også så hvor redd jeg var. I den tiden jeg har kjent deg har du vært en trygg person, en som har trodd meg og som har skjønt mer av mine overlevningsstrategier enn jeg selv har gjort. Du har tålt historien min, du har villet få den fram i lyset...og ikke minst...du har tålt MEG, også når jeg ikke selv har tålt. Så takk for det, Aud! Takk for at du står støtt når jeg vakler, takk for ditt engasjement, takk for ditt sinne, takk for gleden din og takk for at du gråter. Takk for din styrke og for din sårbarhet.
Takk for at du er du.
Hilsen fra Julie

14.10.2008 14:34
Kari

Hei til alle som var på Dokkhuset i går kveld for å feire Aud!
Tusen takk til artister, talere og alle dere andre som var med på å gjøre kvelden til en fantastisk stund. Jeg tror Aud vil leve lenge på denne kvelden og vi er kjempeglad for at vi, sammen med dere klarte og gjøre kvelden så flott som den ble. Selv lever jeg på en sky og vil gjerne være der noen dager enda. Nok en gang- tusen tusen takk til dere alle.

Klem fra Kari

06.10.2008 21:10
eva

Nå er det over 100 påmeldte:-) Det er plass til flere og påmeldingsfristen er ikke gått ut. Så har du lyst - meld deg på:-)

04.10.2008 21:14
wenche ( TIDLIGER NORDMØRE ) tobiaslizbeth <at> hotmail <dot> com

ENDELIG ENDELIG HAR AUD FÅTT KONGENS GULL OG EGENTLIG OGSÅ SKULLE HO FÅTT SANT OLAVSORDEN MEN JEG GIR DEN SKRIFTLIG TIL DEG AUD .JAU DA FRU.STINSBEK DU FIKK VEKK BLODSMAKEN I MUNN SOM E ALDRI TRODDE SKULLE GÅ VEKK DENHADDE JO VERT DER SÅ LENGE E KUNNE HUSKE OG DEN FORSVANT FØR E BLEI 38 ÅR ,DEN HAR JO ALTID VERT DER OG MED TRYLLESTØVET PÅ MALVIK OG GRETE .KARI,TURID OG ALLE DI ANDRE PÅ MALLVIK.ENDELIG ER DET NOEN SOM HAE SKJØNT AT AUD STEINSBEKK ER EN EGENRÅDIG HELT MEN IKKE LILLESØSTRA TIL JESUS SOM HO SIER NÅR DET BLIR FOR MYE FOR TULL OG USAKLIGHETER FOR HENNE .GLAD I DEG AUD KLEM OG KOOZ TØFFTRYNET WENCHE P.S 1000000 ROSER SJENKER JEG DEG

01.10.2008 23:31
Marianne

Kjære Aud!
Jeg stod nå der pent parkert utenfor det ærverdige huset i parkveien. Hadde endelig tatt mot til meg, tenkte at nei, jeg er sikkert ikke velkommen... jeg kom meg opp bak huset, kikket på trappa og der sluttet bena å virke. Stod der en stund før det kikket et ansikt ut gjennom vinduet og ikke før jeg visste ordet av det var du ute og hentet meg. Siden har jeg vært der...

Du tør! Du tør å møte blikket mitt, tør å spørre på en måte som viser at du ikke spør for høflighetens skyld. Stanser og venter på et skikkelig svar og tåler å høre sannheten! Og jaggu tør du faktisk å spørre en gang til om du mistenker at det ikke er helt "jo takk bare bra".
Maken til dame skal man lete lenge etter! Du viser et til de grader så sterkt og personlig engasjement at man faktisk nesten blir nødt til å faktisk tro deg når du sier at det ikke var min skyld... Takk for at du blir forbannet på mine vegne når jeg ikke klarer det selv. Det har betydd mye!
Takk!

25.09.2008 19:32
Vigdis ( Herøy ) vigdis <dot> jensen <at> monet <dot> no

Gratulerer med Kongens gull! Det er VEL fortjent, du har gjort en formidabel jobb i forhold til å sette overgrepsproblematikken på sakskartet.
- og ikke minst: Takk for at du hjalp dattera mi tilbake til livet.

25.09.2008 17:33
Veronica ( levanger )

kjære mor Aud.
hvem andre fortjener det mer enn deg og bli kronet med gull:-)
Takk for at du er en mor for meg og for alle årene du har stått ved min side og kjempet i motbakker og delt tårer og sinne med meg...........takk for at du har hentet frem motet mitt og takk for at du aldri tvilte på meg.
Takk for LIVET:-)

evig takknemlig:-

gla i deg mot AUD.....

Klem fra "datter" Veronica

25.09.2008 17:27
!!!!!!!!!!!!!!!

La oss sammen bryte tabuet:-)

22.09.2008 21:49
anna ( meråker ) ahelinds <at> online <dot> no

Kjære gode Aud !
Endelig greide jeg å gji deg den takken du fortjener !
Kongens fortjenstmedalje i GULL !!
Stor klem fra Anna

20.09.2008 12:09
Marit Ranes ( Lillehammer ) mranes <at> online <dot> no

Her er et dikt til Aud i forbindelse med tildeling av Kongens fortjenestemedalje i GULL! Du har betydd så mye for meg, kjære Aud! Og takk til faenheller, som jobber så bra med å gjøre incest mindre tabubelagt. Bra gjort:)))

Stor varm klem fra Marit Ranes, nå bosatt på Lillehammer

Kongen e her i dag

Kongen e her i dag
Kongen e god
Hu Kong Aud
Aud
Aud Steinsbekk
Æ kjenne a Aud
Æ å
Æ å kjenne a Aud
Og takk Aud for det
Takk kjære Aud
Du store menneske
Du va den første som forsto
at
Æ trængt å bryt sammen
Gå i stykker
Du va der
Med mæ
Aud
Så æ kunn gå innerst inn
Og gråt og trøst lille mæ
Du holdt skammen min
Du såg alt
Du tålt alt
Så æ kunn se alt og tål mitt knuste barn
Likevel
Og Takk for det
Kjære Dronning Aud
Så smilt du te mæ etterpå
Og æ
Vart glad i mæ

Marit Ranes

19.09.2008 18:08
Styret i Faen Heller

Hei. Vil bare informere litt om arrangementet.
Nå er det veldig mange som har meldt seg på:-)
Og det er ikke så rart for det er mange som er takknemlige for det Aud har gjort for dem. Det er plass til flere, men plutselig sier det stopp.

I forbindelse med arrangementet har vi mange kostnader. Det koster masse penger å leie lokaler, lys, lyd, musikk osv osv. Og det er masse jobb.
Denne jobben gjøres helt frivillig av Faen Heller. De ønsker at dette skal bli en verdig kveld for alle sammen.

Det koster 350 kr å komme inn. Det vil si 200 kr i mat. Og 150 kr til å dekke utgiftene. Drikke kommer i tillegg.
Ingen vil komme til å tjene penger. Tvert i mot så må Faen Heller dekke en del av utgiftene. Utdelingen skjer under festen.
Vi ønsker alle sammen velkommen til en flott familiefest:-)

Men mange av de incestutsatte selv har ikke råd til å delta.
Det vil gi helt feil signaler om vi gir bort gratis inngang til presse osv,

mvh May Li

17.09.2008 22:54
Eva Maria ( Levanger )

Hei igjen Aud.
Gratulerer med medaljen. Jeg glemte det i opplevelsen min av fruktene av ditt arbeide i forhold til meg.Takk. og nok en gang.: GRATULERER.

17.09.2008 22:40
Eva Maria ( levanger ) eavmaria <at> hotmail <dot> com

Kjære,kjære Aud.
I England kaltes en viss dame for Dronningmoren. Det synes jeg passer på deg i dag. Hvorfor?... Det må vi nok ta et monodrama på, da kun min sjel vet det.
Jeg har lenge tenkt å skrive noen vakre ord til deg, men jeg har hatt det travelt med arbeide, kor - jubileum, Øystein Sunde - konsert, og i kveld: Rik - teaterets urpremiere med dikt av Olav H.Hauge: "Kom
ikkje med heile sanningi". Plutselig ble alt så enkelt. Det er jo dette du ønsker for oss alle, - at vi skal bli levende mennesker med egne interesser og virke!Leve våre individuelle LIV! Der hjertet pulserer av varme og kjærlighet til livet, og ikke er av stein. Ja, og i kveld tenker jeg på din berømmelige kamel "som var for tung å svelge hel". " Kom ikkje med heile sanningi". Takk for din viten og ditt mot. Takk for gode råd, tålmodighet og kjærlighet. Takk for at du er den du er.

16.09.2008 22:08
Bitten Ranes ( Budalen ) bkranes <at> yahoo <dot> no

Kjære Aud!
Takk for ditt brennende hjerte!
Takk for ditt mot og din styrke!
Du er laga av heil ved!
Takk for at du fins!
Takk fra mannen min og døtrene mine!

Takk fra meg og stor klem til deg!
Bitten

Nedenfor kan du se innleggene som andre har skrevet i gjesteboken. Trykk på knappen for å skrive ditt eget innlegg eller hilsen. Diskusjoner kan tas i forumet.

Skriv ut denne siden

Brukere på forumet nå

Uregistrerte besøkende: 2
Registrerte brukere pålogget: 0

Nyhetsbrev fra Faen Heller

Meld deg på for å motta vårt nyhetsbrev