Faen Heller har nå fått ny og oppdatert nettbutikk!
Visa og Mastercard

En dag om incest - Fra det tause rom til kongens slott!

4. oktober 2007 arrangerte vi for foreløpig siste gang En dag om incest her i Trondheim!

Med dette seminaret ønsket vi å vise mulighetene. Hvilke veier har enkelte gått for å komme dit de er i dag? Noen har faktisk gått fra det tause rom til kongens slott, men slett ikke alle når så langt, men likevel langt nok til å leve et verdig liv. Hvilke hindringer må passeres? Hvordan møter terapeuten brukerne og hvordan opplever brukerne møte med terapeuten. Hvilken hjelp er det behov for og hva får man. Fokus på familien og mestringsstrategier.

Program og foredragsholdere

Opplegget for årets seminar er nå klart, og du kan se programmet for en oversikt. Registreringen starter på Nova kl 08:15 med åpning kl 09:00. Avslutning blir cirka kl. 16:00.

Nedenfor finner du navnene på noen av personene som vil forelese på årets seminar, i tillegg til brukerne selv:

Evy Kasseth Røsten

Skuespiller, kjent fra Trøndelag Teater, diverse serier på tv (f.eks. Svarte penger - hvite løgner), film (Hawaii Oslo). Evy skal være konferansier på årets seminar.
   

Eli Berg

Eli Berg, dr. med har jobbet som allmennpraktiserende lege i over 25 år, og har blant annet skrevet boken "Det skapende mellomrommet i møtet mellom pasient og lege". Er i dag overlege og forsker ved Senter for helsefremmende arbeid, Akershus universitetssykehus.

   

Eva Kristin Hansen

Er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og medlem av Stortingets Arbeids- og sosialkomité.

   

Aud Steinsbekk

Utdannet cand. polit. og jobber som faglig veileder ved Senter mot incest og seksuelle overgrep i Trøndelag og som psykodramaterapeut ved Betania Malvik.

Praktisk informasjon om seminaret

En dag om incest 2007 vil bli avholdt på Nova Kurs og Konferansesenter i Trondheim den 4. oktober 2007 og registrering av deltakere vil starte klokken 08:15. Deltakere bør ta med kvittering for betalt seminaravgift. For de som har behov for overnatting må dette ordnes på egenhånd. Seminaravgiften dekker lunsj og to kaffepauser.

Nova Kurs og Konferansesenter ligger ved Cicignons Plass i Trondheim, i samme bygg som Nova Kinosenter og Lilletorget Hotell. Se kart

Påmelding til seminaret

Alle enkeltpersoner skal bruke vårt nettbaserte system for påmelding til seminaret, hvor man samtidig må betale seminaravgiften med Visa eller MasterCard. For organisasjoner/bedrifter og grupper kan benytte et eget skjema for betaling med faktura. Denne skal betales før seminarstart; kvittering må medbringes. Prisen er kr. 1000,- for ordinære deltakere, mens studenter og uføre betaler halv pris (event. kr 300,- uten lunsj).

Spørsmål omkring påmelding eller annet angående seminaret kan rettes til , telefon 915 79 728.

Overnatting

Faen Heller samarbeider med i år med Quality Hotel Augustin. Avtalepris for seminardeltakere er kr. 995,- for enkeltrom og kr. 1095,- for dobbeltrom. Hotellet ligger midt i sentrum av Trondheim, Kongens gate 26. Se kart.

Quality Hotel Augustin
Telefon: 73 54 70 00
E-post:

   

 

 

Skriv ut denne siden

Brukere på forumet nå

Uregistrerte besøkende: 1
Registrerte brukere pålogget: 0
Facebook  Flickr