Arrangementer

Faen Heller arrangerer med jevne mellomrom både faglige seminarer og støttekonserter. Helt siden starten i 2003 med vårt første seminar, "8. oktober - En dag om incest" har Faen Heller kontinuerlig jobbet for å spre vårt budskap og informasjon.

Her vil vi legge ut informasjon om aktuelle arrangementer etterhvert. Enn så lenge er det ikke aktuelt for oss å arrangere flere seminarer i størrelsesorden "En dag om incest", ei heller støttekonsterter. Ettersom stadig flere organisasjoner dukker opp og jobber med tilsvarende problematikk i en kontekst som er svært lik vår, har vi besluttet å at tiden er moden for en pause. 'Markedet' blir på et vis mettet, særlig med tanke på økonomisk støtte til slike seminarer. Faen Heller jobber derfor med å utvikle nye konsepter, og nye måter å nå ut med vårt budskap.

For øyeblikket jobbes det blant annet med å få utgitt nytt informasjonsmateriell, som vi håper kan komme i orden etterhvert. Det planlegges også en 'rundtur' fra Trondheim oppover kysten til Nordland, Troms og Finnmark hvor Faen Heller vil arrangere mindre seminarer ved flere lokale krisesentre og støttesentre mot incest. Denne turen er planlagt til etter sommerferien, mer informasjon kommer.

Fra det tause rom til kongens slott!

Faen Hellers foreløpige siste seminar ble arrangert den 4. oktober 2007 og vi setter dermed et foreløpig punktum for en femårig tradisjon. Du kan lese mer om seminaret her!

Årets støttekonsert

Samme dag, 4. oktober 2007 kl. 20:00 gikk også siste støttekonsert av stabelen. Programmet var spekket med dyktige artister hvorav flere tidligere også har støttet Faen Hellers arbeid. Resulatatet ble en kjempekonsert som vi kan være stolte av. Og som vanlig ble det også noen overraskelser. Du kan lese mer om konserten her!

Skriv ut denne siden

Brukere på forumet nå

Uregistrerte besøkende: 2
Registrerte brukere pålogget: 0

Nyhetsbrev fra Faen Heller

Meld deg på for å motta vårt nyhetsbrev