AKTUELT
Hvorfor faen heller
Nyheter
Artikler
NETTBUTIKK
Foredrag
Presseskriv
I medienes søkelys

ARRANGEMENTER
10. oktober 2006
Sponsorer 2006
13. oktober, 2005
Sponsorer, 2005
8. oktober 2004
Sponsorer, 2004
8. oktober 2003
Sponsorer, 2003

FRA LESERNE
Legg ut hemmeligheten
Spørsmål og Svar
Støtteerklæringer
Dikt
Gjestebok

DIVERSE
Kontakt oss
Avdelingskontorer
Nyttige linker
Kurs/Aktiviteter
Monicas Minnepris

TRENGER DU HJELP?
Hvem kan jeg kontakte?

SSOI
Stiftelsen mot seksuelle overgrep og incest


Dette nettstedet har som mål å sette søkelyset på incest og seksuelle overgrep mot barn.  All aktivitet gjennom Faen Heller skal bidra til å gi økt kunnskap om et tema de færreste liker å snakke om. Gjennom å spre denne kunnskapen tror vi at vi som medmennesker kan stille opp på en annen måte for hverandre.


STAND UP FOR FAEN HELLER!Sett av torsdag 7. juni! Da vil Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha og Are Sende Osen trimme lattermusklene våre på Storås Utested. Dette gjør de ikke bare for våre lattermuskler, men også til inntekt for Faen Heller. Vi kommer tilbake med informasjon om når billettene legges ut for salg, og hvor mye de vil koste. Merk av datoen i boka di NÅ!


 "TENK OM..."
Seminar om vold mot barn, håndtering ved mistanke om vold mot barn og krisehåndtering.
Stine Sofies Stiftelse skal i løpet av våren 2007 avholde seminarkonseptet "TENK OM..." i Trondheim, Bergen og Tromsø. De ønsker å heve kompetansen og kunnskapen rundt temaet vold mot barn, håndtering ved mistanke om vold mot barn og krisehåndtering. Dette vil gjøres gjennom eksterne og egne foredragsholdere.
Les mer her!


FOR EN DAG! FOR EN KVELD!


(Foto: Nils Heldal)

Blæst var fyllt til randen av smilende mennesker som feiret hverandre! Kvelden var også full av sterke øyeblikk, som du ser. Konserten ble et verdig punktum på en sådan dag!
En dag der man tør sette søkelyset på seksuelle overgrep og incest, en dag der man roper "Faen Heller!", sammen!  
HER FINNER DU FLERE BILDER FRA KONSERTEN!


Støtt oss i kampen mot seksuelle overgrep!
Faen Heller finansierer driften i stor grad ved å selge t-skjorter og andre produkter. Dette er i tillegg en viktig måte å sette søkelyset på incest og seksuelle overgrep.
Det er viktig for oss å komme ut til folket, vise at vi er til! Hvis du vet om et arrangement vi bør delta på, med stand eller foredrag så ta kontakt med oss!
Stand:
[email protected]  
Foredrag:
[email protected]


Gunnhild engasjerer seg!
  
Gunnhild Sundli er en av Faen Hellers engasjerte medkjempere. Hun har vært aktiv helt siden starten,  både på seminaret og konserten, med sin sterke stemme. 
Vi har snakket med Gunnhild for å høre litt mer om hva som ligger bak denne kampånden.
Les intervjuet
her. Faen Heller er videreutdanning.
Seminaret "En sannhet - å leve med?" ble godkjent som videreutdanning for leger. De legene som var der 8. oktober 2004 fikk 7 poeng for å delta. For oss er det veldig viktig at akkurat denne delen av helsevesenet er med, for legene er ofte de første vi møter med våre problemer som kommer fra seksuelle overgrep og incest. Takk til alle leger som tar oss på alvor!


Oppmuntrende ord fra medmennesker er alltid en viktig faktor for videre arbeid, uansett hva man driver med. Vi har plukket ut noen av de støtteerklæringene vi fikk i debutåret 2003, det kan være til motivasjon for oss alle!
Les her.


 

 

 

NYHETER

5.05.2007:
Facebook!

26.04.2007:
Dato for høstens happening!

14.10.2006:
Kari mottok Hedersrosen!

14.10.2006:
Velkommen vi sier til deg!

13.10.2006:
Norge rundt!

13.10.2006:
Prisen gikk til Aud!

12.10.2006:
Takk te dokk!

10.10.2006:
Dagen er her!

10.10.2006:
Nye, knalltøffe produkter!