AKTUELT
Hvorfor faen heller
Nyheter
Artikler
NETTBUTIKK
Foredrag
Presseskriv
I medienes søkelys

ARRANGEMENTER
10. oktober 2006
Sponsorer 2006
13. oktober, 2005
Sponsorer, 2005
8. oktober 2004
Sponsorer, 2004
8. oktober 2003
Sponsorer, 2003

FRA LESERNE
Legg ut hemmeligheten
Spørsmål og Svar
Støtteerklæringer
Dikt
Gjestebok

DIVERSE
Kontakt oss
Avdelingskontorer
Nyttige linker
Kurs/Aktiviteter
Monicas Minnepris

TRENGER DU HJELP?
Hvem kan jeg kontakte?

SSOI
Stiftelsen mot seksuelle overgrep og incest


Dette nettstedet har som mål å sette søkelyset på incest og seksuelle overgrep mot barn.  All aktivitet gjennom Faen Heller skal bidra til å gi økt kunnskap om et tema de færreste liker å snakke om. Gjennom å spre denne kunnskapen tror vi at vi som medmennesker kan stille opp på en annen måte for hverandre.


FAEN HELLER FÅR INTERNASJONAL STØTTE!

Body Shop Foundation gir £10.000 i støtte til den Trondheims-baserte organisasjonen Faen Heller i deres kamp mot incest og seksuelt misbruk.

Det er en kjempestor inspirasjon for oss å bli sett på denne måten, å få anerkjennelse for arbeidet vårt også utenfor Norges grenser. I tillegg betyr selve pengebeløpet svært mye. Det gir oss mye større frihet og spillerom til å sette i gang prosjekter, sier daglig leder May Lise Hoel i Faen Heller. Les mer her!                                   TAKK til Are og Espen!


Det ble en flott kveld på Storås Utested torsdag 7. juni! Stemningen var god, og latteren satt løst. Fikk du ikke med deg dette, får du bare krysse fingre og håpe at disse gutta kommer til et sted nær deg i fremtiden... Enn så lenge kan de høres på radio i hver sin kanal.


FOR EN DAG! FOR EN KVELD!


(Foto: Nils Heldal)

Blæst var fyllt til randen av smilende mennesker som feiret hverandre! Kvelden var også full av sterke øyeblikk, som du ser. Konserten ble et verdig punktum på en sådan dag!
En dag der man tør sette søkelyset på seksuelle overgrep og incest, en dag der man roper "Faen Heller!", sammen!  
HER FINNER DU FLERE BILDER FRA KONSERTEN!Støtt oss i kampen mot seksuelle overgrep!
Faen Heller finansierer driften i stor grad ved å selge t-skjorter og andre produkter. Dette er i tillegg en viktig måte å sette søkelyset på incest og seksuelle overgrep.
Det er viktig for oss å komme ut til folket, vise at vi er til! Hvis du vet om et arrangement vi bør delta på, med stand eller foredrag så ta kontakt med oss!
Stand:
[email protected]  
Foredrag:
[email protected]Gunnhild engasjerer seg!
  
Gunnhild Sundli er en av Faen Hellers engasjerte medkjempere. Hun har vært aktiv helt siden starten,  både på seminaret og konserten, med sin sterke stemme. 
Vi har snakket med Gunnhild for å høre litt mer om hva som ligger bak denne kampånden.
Les intervjuet
her. Nb! Jingelen du hører ved å trykke på udyret er fra 2004.


Faen Heller er videreutdanning.
Seminaret "En sannhet - å leve med?" ble godkjent som videreutdanning for leger. De legene som var der 8. oktober 2004 fikk 7 poeng for å delta. For oss er det veldig viktig at akkurat denne delen av helsevesenet er med, for legene er ofte de første vi møter med våre problemer som kommer fra seksuelle overgrep og incest. Takk til alle leger som tar oss på alvor!


Oppmuntrende ord fra medmennesker er alltid en viktig faktor for videre arbeid, uansett hva man driver med. Vi har plukket ut noen av de støtteerklæringene vi fikk i debutåret 2003, det kan være til motivasjon for oss alle!
Les her.


 

 

 

NYHETER

3.08.2007:
Sommartider, HEY HEY!

10.06.2007:
Liv og latter!

6.06.2007:
Husk, husk!!

19.05.2007:
Billettene lagt ut!

5.05.2007:
Facebook!

26.04.2007:
Dato for høstens happening!

14.10.2006:
Kari mottok Hedersrosen!

14.10.2006:
Velkommen vi sier til deg!

13.10.2006:
Norge rundt!