Faen Heller forum

Diskusjonsforum for Faenheller.no

Du er ikke logget inn.

#1 2007.12.27 17:20

Anneg
Nytt medlem
Registrert: 2007.12.25
Poster: 1

Man blir vel aldri..

den man hadde vært uten overgrepene?

Mannen lurte her om dagen hvorfor jeg er så rar. Hvorfor jeg synes det er ekkelt at han ar på meg av og til osv. Han vet jo at jeg har hatt en vanskelig periode tidligere i livet, men om jeg ikke hadde glemt eller kommet over det der enda!?

jeg har vært til psykologer og "kommet" over hendelsen og alt det der, men hvordan får man bort følelsen man har i kroppen (sånn seksuellt, ta på og sånne følelser)? (hvis noen skjønner). vil jeg aldri få de samme følelsene som, en som ikke har vært utsatt for seksuellt misbruk?

historien min er innvikla, og mye og skrive om. orker ikke skrive alt og det jo liksom ikke det værste som har skjedd heller( mange som har/eller hatt det værre liksom).

men jeg lurer på dette i første omgang, for jeg vet ikke hva jeg skal svare min mann

klem

Avlogget

 

#2 Igår 18:49

jona
Medlem
Registrert: 2007.09.19
Poster: 13

Re: Man blir vel aldri..

Hei Anneg
Nei det kan være vanskelig med følelser og nærkontakt.Det beste for meg er å fortelle mannen min hvordan jeg har det,hva jeg føler og tenker.Har hatt(og har ofte)store problemer med det seksuelle,der alt bare sier stopp.Da hjelper det å kunne snakke om det.Har fått det bedre nu når mannen min forstår hva problemet er.men lett er det jaggu ikke... Man er jo blitt krenket på det mest intime området. For det som skulle ha vært en fin ting mellom to mennesker som er glad i hverandre er blitt skitnet til,og blitt til noe ekkelt. Så mitt råd er (viss han er åpen for det)prat om det.
Ønsker deg lykke til...

Klæm:)

Avlogget

 

Forum-bunn

Powered by PunBB
© Copyright 2002-2005 Rickard Andersson