Faen Heller forum

Diskusjonsforum for Faenheller.no med fokus på incest og seksuelle overgrep mot barn

Du er ikke logget inn.

#1 07.02.2009 01:40

Pokerface
Medlem
Registrert: 15.12.2008

Er jeg blitt steril?

Etter mine hendelser, som dere kan lese tidligere her, har jeg hadd konstant vondt i magen. Jeg blør under samleie, og selv og jeg blir gravid ( på graviditetstestene) så mister jeg alltid ungen. Hvorfor?
Og hvorfor føler jeg meg ødelagt? Hvorfor vil jeg bare gråte? Dø eller ja, alt for å komme meg unna alt?
Jeg føler at ingen forstår meg, ingen tror meg. Det er vondt det. Det er grusomt..
Men er jeg ødelagt helt fysisk og psykisk eller er det flere som blør ofte og føler at noe har byttet plass inne i magen etterpå?
Er det andre som sliter meg å bære frem en krabat?

Jeg er bare 16år, men jeg vil ha barn, bare for å bevise for meg selv at jeg kan det.
At Han ikke har ødelagt alt, da kommer jeg ikke til å klare å leve mer!..


Det finnes folk som har det verre enn meg.

Avlogget

 

#2 Idag 12:26

Dehlin
Medlem
Registrert: 30.01.2009

Re: Er jeg blitt steril?

Kjære deg.
Jeg har ikke lest din historie bare det som står over.Føler så utrolig med deg og har lyst til å svare deg og håper det kan være til hjelp.Som barn ble jeg utsatt for utallige overgrep og endte til slutt opp på et pikehjem.Følte at jeg mistet kontakten helt med min biolgiske famile og at i en alder av 15 år ville jeg bare ha et barn,en unge som bare var min.Noen som  trengte meg som var glad i meg.Som 16 åring ble jeg gravid og helt til han var voksen hørte jeg at de skulle ta han fra meg. Jeg har i dag tre voksne barn og alle har klart seg bra.Men det å bli mor i en alder av 16år og med ubearbeidede overgrep var utrolig tøft.Fordi jeg hadde så store psykiske problemer var jeg konstant sliten og var nok ikke den mamman jeg skulle ønske jeg kunne være.Dette ser jeg i voksen alder.For mine barn å se meg så trist ,utallige selvmordsforsøk noen av dem alvorlige og andre rop om hjelp, voldelige forhold ustabilt humør,klarte ikke stole på noen og gjør det til dags dato ikke...ja for mine barn har det ikke vært enkelt og jeg vet de er bittre på meg for sin oppvekst.Jeg har i voksen alder forsøkt så skånsomt som mulig å fortelle dem hva som feilte meg i alle disse årene.Min eldste som  i dag er 31 sa: Ja jeg visste det var noe.

Jeg tro du kommer til å bli en nydelig mor når tiden er inne men først må du søke hjelp å bearbeide dine egne overgrep.Du er ung og har livet foran deg

Ta kontakt med incestsenteret der du bor eller nærmeste krisesenter.Tør å snakke.Det er vondt men du er godt i gang ved å skrive på disse sidene her.

Et barn løser ingen problemer.Du vil ikke føle deg hel eller mere lykkelig om du får et barn nå.Ta deg tid til å bearbeide dine egne ting og når tiden er inne så vil du møte en snill mann og bli det viktigste for han i hans liv og han det viktigste i ditt liv for deg.Sammen blir dere enige om å få barn og kan planlegge en fremtid sammen og sammen kan dere ønske et barn velkommen til verden.

Det er ikke til å legge skjul på at vi som er utsatt for overgrep støter på mange problemer og når vi står frem og forteller så kan vi risikere å miste noen...fordi det er for vondt for dem å forstå og noen takler det rett og slett ikke.

Jeg er snart skilt for andre gang,min eldste er bitter på meg og for familien min er jeg bare en byrde.I alle fall føles det sånn.Har mange ganger tenkt på å reise fra alt. Er hjemme fra jobb i dag da jeg føler meg helt elendig.Jeg har pr i dag ikke fast jobb er i et vikariat på andre året.Har bare såååååååå dårlig samvittighet.Har fem sykedager på et år og burde ikke ha det men det er bare meg.Er så redd noen skal få no e på meg.Allt må være så perfekt..Jeg tillater ikke meg selv å være sliten men holder på til jeg nesten stuper.

Har ikke hatt ferie på ett år men jobbet i ett.Bare hatt enkeltdager.Får dårlig samvittighet for absolutt  alt og tar på meg mye unødig skyld.Jeg har gått i terapi i mange år og tror ikke det er så unormalt å føle som jeg gjør.

Jeg har ikke gitt opp håpet om en dag å få det godt.Ikke bare godt men å få leve i harmoni med meg selv.

Kjære deg lill venn.Du er ung og har livet foran deg.Ved å skrive på disse sidene har du startet den tøffe jobben med å bearbeide dine overgrep og det står det stor respekt av.Jeg synes du er tøff.Når det gjelder blødninger ved samleie synes jeg du,selv om det er vanskelig, skulle ta kontakt med lege så fort som mulig.Jeg er ingen lege men vet så mye at sånn skal det ikke være og kanskje finnes det en enkel behandling å få bare legen får sett på det.

Ønsker deg alt godt og håper du en gang vil få den lille du så inderlig ønsker deg.Jeg tror også du kommer til å bli en vakker liten mamma,bare gi det tid og ta det i riktig rekkefølge.

Mange varme tanker fra en som ble  mamma i ung alder.Tenker på deg...:)Mitt råd til deg er : Gi deg selv tid.

Sist endret av Dehlin (Idag 12:35)

Avlogget

 

Forum-bunn

Powered by PunBB
© Copyright 2002-2005 Rickard Andersson