T-skjorte

Sommerens stiligste plagg


Nå er Faen Hellers t-skjorte en realitet. Jeg er ganske stolt over resultatet, og synes det er mange
grunner til å ikle seg denne i sommer. Husk at det ikke nødvendigvis er så lett for de som er utsatt for seksuelle overgrep og gå med t-shirten. Derfor er det enda viktigere at de som ikke er det, går med dem.

Billedkunstneren Guttorm Nordø har laget det første t-skjorte- motivet. Kanskje blir det flere skjorter og flere motiver etter hvert?

Skjorta blir nå trykket i forskjellige størrelser og farger, og blir solgt via denne siden. De første bestillingene er allerede kommet.

Om kunstneren
Guttorm Nordø er født i Trondheim og bosatt utenfor Oslo. Nordø er en anerkjent billedkunstner med separatutstillinger blant annet på Henie-Onstadsentret, Trondheim kunstmuseum og Galleri Brandstrup bak seg - og han er innkjøpt av en rekke sentrale institusjoner. Guttorm Nordø innskrenker seg ikke bare til ett kunstnerisk uttrykk. Han har gitt ut en rekke plater sammen med forskjellige rockband, han har skrevet prosa og har nylig fått svært positiv respons på sin første kortfilm - som blant annet står på programmet på Kortfilm- festivalen i Grimstad i år. Lyst til å se mer av det Guttorm har gjort gå på www.gruppe-x.no.

OM T-skjorten
Damemodell:
Tracker, fasongsydd elastisk dametopp i myk kvalitet.
Finmasket ribbestrikk gjør at passformen holder seg etter vask. Er ikke så T-skjorte aktig, mer som en topp.
Materiale: 100% bomull. kun i sort
Str.: S - M - L - XL

Herremodell:
Tracker, en forkrympet T-skjorte.
Rundstrikket med dbl. sømmer i hals, ermer og linnning.
4-lags halsribb og forsterkningsbånd i nakkesøm fra skulder til skulder.
Materiale: 100% bomull, kun i sort
Str.: S - M - L - XL

Du kan velge mellom fargene, hvit, sølv eller orange på trykket. Mens T-skjorten fins foreløpig bare i svart.

Du kan bestille T-skjorten via mail: [email protected] Husk og oppgi hvilken str. du ønsker og farge på trykket. Du kan avtale levering med meg pr. mail. Eller jeg sender i postoppkrav mot et tillegg på kr. 75,- T-shirten koster 140 kr.