AKTUELT
Hvorfor faen heller
Nyheter
Artikler
NETTBUTIKK
Foredrag
Presseskriv
I medienes søkelys

ARRANGEMENTER
10. oktober 2006
Sponsorer 2006
13. oktober, 2005
Sponsorer, 2005
8. oktober 2004
Sponsorer, 2004
8. oktober 2003
Sponsorer, 2003

FRA LESERNE
Legg ut hemmeligheten
Spørsmål og Svar
Støtteerklæringer
Dikt
Gjestebok

DIVERSE
Kontakt oss
Avdelingskontorer
Nyttige linker
Kurs/Aktiviteter
Monicas Minnepris

TRENGER DU HJELP?
Hvem kan jeg kontakte?

SSOI
Stiftelsen mot seksuelle overgrep og incest


Faen Heller Støttekonsert.
8. oktober 2004 i Lille Sal, Olavshallen.

Seminaret "En sannhet - å leve med?" ble en sterk opplevelse for de fleste. Da var det deilig å møtes på kvelden til konsert med mange kjente og kjære artister. Vi slo ut med håret og lot oss rive med! Stemningen var spesiell og fantastisk, det var både publikum og artister enige om. Her er noen bilder fra den magiske kvelden....


Ulf Risnes var kveldens konferansier. Man skulle tro han var født til oppgaven, slik som han ledet oss gjennom konserten med gode kommentarer og glimt i øyet. I tillegg monterte han på seg gitaren og spilte Dørstokkmila for oss, en sang som skapt for en slik kveld!  (Foto: Simon Skreddernes)


Gåte-vokalist Gunnhild Sundli er en flott ambassadør for Faen Heller. Hun sang både på seminaret og på konserten. Nedenfor sammen med bandkollega Magnus Børmark. Vi fikk høre en cover av Joni Mitchell i flott Sundli/Børmark-stil! (Foto: Simon Skreddernes)


Det er ikke vanskelig å se at publikum hadde en herlig kveld!
(Foto: Simon Skreddernes)


Namsosgutten Askil Holm skapte liv i publikum med en smakebit av nytt låtmateriale som han jobber med for tiden. Mange i salen vil nok sjekke ut andreplata hans når den kommer. (Foto: Simon Skreddernes)


En av kveldens store høydepunkter var ingen ringere enn Harald Martin Brattbakk. Denne karen kan mer enn fotball, det er sikkert! Han bød opp til dans med Åge`s "Dains med dæ". Som man kan se på bildet under var det mange som lot seg friste av invitasjonen.
(Foto: Simon Skreddernes)


Kari Rueslåtten var også med på kalaset, og gjorde sitt for at dette ble en konsert uten sidestykke!
(Foto: Simon Skreddernes)


Øyvind Holm, vokalist i Dipsomaniacs, viste at han også klarer seg fint som soloartist. Han fremførte Leonard Cohens "Hallelujah", dog kanskje mer inspirert av Jeff Buckleys versjon. Uansett inspirasjonskilde, Øyvind skapte en magisk stemning! (Foto: Simon Skreddernes)


Helene Bøksle kom helt fra Kristiansand for å trollbinde oss med sin fantastiske stemme! Folkemusikk med jazzy feeling var en bra kombinasjon. (Foto: Simon Skreddernes)


"Theese boot are made for walking", sier jeg, og du tenker kanskje på Nancy Sinatra. Noe som forsåvidt er en logisk tankegang, men alle som var på Faen Hellers støttekonsert vil nok sannsynligvis la tankene gå til en kineser ved navn Øystein Hegge.. En minneverdig opplevelse!
(Foto: Simon Skreddernes)


Heidi Skjerve tok med sin fantastiske stemme og lot oss
nyte den i fulle drag! (Foto: Simon Skreddernes)


Kine Charlotte Nilsen fra Bergen er med på å gi incestutsatte et ansikt og en stemme. Hun fremførte en selvskrevet låt på konserten, og hadde i tillegg utstilling under seminaret. (Foto: Simon Skreddernes)


Tore Johansen har en stor stemme som løftet musikalklassikeren  "Anthem" til nye høyder. Gåsehuden var nok tilstede hos de fleste.. (Foto: Simon Skreddernes) 


Hvem hadde vel trodd at Dumdum Boys` Sola Johnsen tok seg så bra ut i kjole? Barnesangen "Se, min kjole" har vel aldri vært så morsom og alvorlig på samme tid som akkurat denne kvelden. Hvis jeg skal bli personlig, så er dette den beste versjonen jeg noensinne har hørt!
(Foto: Simon Skreddernes)


Stina Moltu er en vokalist med stemme for enhver anledning. Til vanlig står hun i front for flowerpoprockbandet Quintrophenia og jentepunkbandet Supervixen, men hun sto sannelig stødig sammen med Faen Hellers husband også! (Foto: Simon Skreddernes)


Kveldens desidert største overraskelse var uten tvil besøket av Trond Viggo Torgersen. Vi satte stor pris på at han tok seg tid til å stikke innom for å si noen ord, og synge en
liten sang om vennskap! (Foto: Simon Skreddernes)


Bjarne Brøndbo lot ikke teaterforestillingen "Purpur og Gull" komme i veien for en tur til Olavshallen og Faen Heller konsert. "Jørgen Hattemaker" er en sang som er like aktuell i dag som for tjue år siden. Finalenummeret "Levva livet" ble en pangslutt på en uforglemmelig kveld! Vi sang alle med av full hals! (Foto: Simon Skreddernes)


Det var ingenting å si på innsatsen til publikum heller!
Vi hyllet våre helter med dans, allsang og stor applaus!
Det var sannelig vel fortjent! (Foto: Simon Skreddernes)


Helt til slutt ropte vi i kor, publikum og artister; "Faen Heller! Faen Heller!" Det var like før hele Olavshallen løftet seg en halvmeter fra bakken! (Foto: Simon Skreddernes)

Med disse bildene sier vi TUSEN TAKK til alle artister som gjorde denne kvelden så fantastisk! Det er godt at det finnes mennesker som dere!

 

Kommentarer av Hildegunn Gansmo.

 

 

 

NYHETER

10.06.2007:
Liv og latter!

6.06.2007:
Husk, husk!!

19.05.2007:
Billettene lagt ut!

5.05.2007:
Facebook!

26.04.2007:
Dato for høstens happening!

14.10.2006:
Kari mottok Hedersrosen!

14.10.2006:
Velkommen vi sier til deg!

13.10.2006:
Norge rundt!

13.10.2006:
Prisen gikk til Aud!