AKTUELT
Hvorfor faen heller
Nyheter
Artikler
NETTBUTIKK
Foredrag
Presseskriv
I medienes søkelys

ARRANGEMENTER
10. oktober 2006
Sponsorer 2006
13. oktober, 2005
Sponsorer, 2005
8. oktober 2004
Sponsorer, 2004
8. oktober 2003
Sponsorer, 2003

FRA LESERNE
Legg ut hemmeligheten
Spørsmål og Svar
Støtteerklæringer
Dikt
Gjestebok

DIVERSE
Kontakt oss
Avdelingskontorer
Nyttige linker
Kurs/Aktiviteter
Monicas Minnepris

TRENGER DU HJELP?
Hvem kan jeg kontakte?

SSOI
Stiftelsen mot seksuelle overgrep og incest


Etter at May Lise opprettet www.faenheller.no, har det strømmet inn med varme ord fra kjente og ukjente. Vi har tatt et lite utvalg fra de støtteerklæringene som kom i perioden januar-oktober 2003. Vi har i hovedsak plukket ut hilsner fra folk mange vet om.

Navn/Name: Margreth Olin og Thomas Robsahm
Yrke/Profession: filmskapere
Beskjed/Message:Tusen takk for en god og viktig side. Bildet av den vesles hender - vi er forenet i lengselen efter hendenes innside - er nydelig og talende. Vi må knytte våre hender i kampen for barn og unges rettigheter. Og målet må være en dyp, dyp respekt for hvert enkelt menneske, hvert enkelt barn - Barnet skal eie seg selv, sin kropp, sin seksualitet. Og barnets grenser må repekteres av den enkelte og av samfunnet og rettsapparatet. Vi må mobilisere alt som finnes av empati. Og kreve hjelp til den som også utover overgrep. Bare ved å dele desse hemmelighetene - kan de bli borte. Incest må ikke ties ihjel! Takk for det du gjør for mange. Vennlig hilsen margreth olin og thomas robsahm

Navn/Name: guttorm nordø
Yrke/Profession: maximalist
Beskjed/Message: Endelig fikk jeg sett siden din, flotte greier, dette kan komme til å vokse seg stooort.

Navn/Name: Øystein Hegge
Yrke/Profession: kineser
Beskjed/Message: Hei på deg! Har akkurat vært inne å tatt en titt. Prøvde å sende en kommentar i gjesteboken uten å lykkes. Det jeg prøvde å si var at kineserne gjerne vil være med. Drar til Bergen med gutan i kveld og satser på avklare 8. oktober med hensyn til opptreden. Dørstokkmila? Veldig bra side!

Navn/Name: Øystein Hegge
Yrke/Profession: musiker
Beskjed/Message: Hei May Lise. Tre Små Kinesere stiller opp!

Navn/Name: Venil Katharina Thiis
Yrke/Profession: advokat
Beskjed/Message: Vært litt træg med å komme på nett, men er allerede i gang med å delta i prosjektet.Har jobbet med denne problematikken i mange år. Initiativet engasjerer meg særlig fordi det preges av en positiv holdning og ser fremover. Skal i neste uke sette meg ned sammen med statsadvokat og politi og planlegge den delen av seminaret som dreier seg om det rettslige. Takknemlig for innspill, særlig fra de som selv har vært utsatt for overgrep og som har opplevd å gå gjennom dette systemet.

Navn/Name: Kristin Halvorsen
Yrke/Profession: parlamentarisk leder for SVs stortingsgruppe og SVs leder
Beskjed/Message: Jeg ønsker Faenheller masse lykke til! Det er viktig at de som har blitt utsatt for overgrep blir sett, at noen slår i bordet på egne og andres vegne og at man blir litt fandenivoldsk. Det gir kraft og mot til å gå videre.

Navn/Name: sunniva gylver
Yrke/Profession: prest
Beskjed/Message: dere er tøffe! jeg aner glimt av alt som ligger bak. takk for utfordring, synliggjøring, inspirasjon. jeg tror dere bidrar til at mennesker kan begynne å fortelle nye og annerledes fortellinger om seg selv. Gud velsigne dere.

Navn/Name: Betty Johnsen
Beskjed/Message: Halloen! Med stor respekt for alle som velger å stå fram med sine historier, skal jeg oppfordre folk til å delta på seminaret 8.okt. Regner med at skjorten kan kjøpes der. Det er viktig i kampen mot overgrep å vise ansikt. Retten til å hatt en fortid, og eie en framtid uten skam. In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is.

Navn/Name: kjartan kristiansen
Yrke/Profession: musiker
Beskjed/Message: veldig god ide´.lykke til.

Navn/Name: Anne B.Ragde
Yrke/Profession: Forfatter
Beskjed/Message: Fyttifaen May Lise, så flott dette ble!! Og bedre skal det bli. Når trollene kommer ut i lyset, sprekker de i fillebiter og blir latterlige. Men i mørket ligger de og eter seg fete. Og et tiltak som dette ER lys. Et spotlight. Rett på dritten.

Navn/Name: Bente Bartz-Johannessen
Yrke/Profession: SMIH Bergen
Beskjed/Message: Bra side, Bra det settes inn tiltak mot alt søppelet som finnes på nettet. Vi sender info videre til andre.

Navn/Name: Anne Helga Henning
Yrke/Profession: billedkunstner
Beskjed/Message: Gratulerer og lykke til videre! Jeg håper disse sidene bidrar til å styrke alle som har opplevd slike overgrep.

Navn/Name: Trygve Lundemo
Yrke/Profession: journalist
Beskjed/Message: Sterke, viktige og verdifulle websider. Fortsett det gode arbeidet.

Navn/Name: Aud Steinsbekk
Yrke/Profession: Faglig veileder/psykodramaterapeut SmI
Beskjed/Message: Kjære May Lise. Jeg bøyer meg i beundring for deg. Du har hørt det før, men jeg sier det igjen; "Du er en perle!!" Å få møte deg på Senteret og være med på det kicket det var å la ideene myldre om DEN konserten som skulle løfte incesttrollet fram i lyset slik at det sprakk. Det var næringsrik kost for meg! Godt å ha fått deg på laget.

Navn/Name: Norunn Bergesen
Yrke/Profession:Leder i UTmagasinet
Beskjed/Message: Du er et engasjert og engasjerende menneske, May Lise! Jeg er målløs over motet! Og imponert over hva du setter i gang. Si hva jeg kan gjøre.

Navn/Name: sola
Yrke/Profession: NRK på Tyholt
Beskjed/Message: Du er tøff, May Lise! all min støtte til deg.

Navn/Name: Steinar Moldestad
Yrke/Profession: Tegner
Beskjed/Message: Oifyfaen!!- Og faenheller. Denne sida er rå. Du har all den støtten jeg kan gi. Sterkere dame har jeg ikke møtt, ikke tøffere heller. Enormt sterk side, og enormt sterkt initiativ. Den kommer nok til å sitte i hjertet en stund. Lykke til med dette. Lykke til med alt.

Navn/Name: Bjørn Røstad
Yrke/Profession: musiker
Beskjed/Message: Dette er sterkt May Lise. Som lærer møter jeg til tider mennesker med med voldsomme opplevelser. Jeg beundrer deg for ditt mot, du er et flott menneske stå på!

Navn/Name: Cathrine Sandnes
Beskjed/Message: Vanvittig sterkt og ufattelig flott gjort! Stå på og si i fra hvis du trenger muskelhjelp. I så fall setter jeg meg på første fly!

Navn/Name: Klaus Sonstad
Yrke/Profession: Journalist/Radiotryne i P3.
Beskjed/Message: Nå er det noen som har startet en protestside mot krig, tenkte jeg. Og fikk rett. Men det var ikke den krigen jeg trodde. Tøft og trist som faen.
Varme hilsener fra meg

Navn/Name: magnus robot brmark
Yrke/Profession: musiker (Gåte)
Beskjed/Message: jævli bra may lise !! d er aldri for sent for noenting. d er kun sannheten som består, alle løgner og hemmeligheter er kun forgjengelige blokkeringer. de renner bort -> og da sitter man igjen med sannheten. og d er ikke sannheten som er ille, d er d at man aldri kommer dit. skammen er ofte større enn skaden. selfølgeligheterselfølgeligheterselfølgeligheter for deg.

NYHETER

10.06.2007:
Liv og latter!

6.06.2007:
Husk, husk!!

19.05.2007:
Billettene lagt ut!

5.05.2007:
Facebook!

26.04.2007:
Dato for høstens happening!

14.10.2006:
Kari mottok Hedersrosen!

14.10.2006:
Velkommen vi sier til deg!

13.10.2006:
Norge rundt!

13.10.2006:
Prisen gikk til Aud!