Utstillingen blir veldig mye større i år enn i fjor. Det blir anledning til å komme på utstillingen selv om man ikke skal delta på seminaret. Utstillingen er gratis!

Rita Berntsen stiller ut “Født til Liv”, og Kine Charlotte Nilsen fra Bergen kommer med deler av utstillingen som var på Hulen i Bergen. I tillegg vil andre som har tilknytning til Senter Mot Incest stille ut bilder.


Årets utstillere:

Rita Berntsen er utdannet sykepleier med videreutdanning i pedagogikk, spesialpedagogikk og migrasjonspedagogikk. Hun har bl.a. jobbet i institusjoner og som helsesøster for flyktninger og asylsøkere. I tillegg har hun jobbet som lærer og vært engasjert i frivillig ungdomsarbeid. Rita har alltid fotografert. Hun er selvlært, men har deltatt ved flere forografiske workshops hos Morten Krogvold. I forbindelse med det har hun mottatt Agfaprisen to ganger.
Fotoutstillingen hun tar med til oss, "Født til liv", er vist flere steder, blant annet disse: Verdensteatret, Narvik. Senter mot Incest, Trondheim og Oslo. Finnsnes Kulturhus og Bredtveit fengsel. Vi er glade for at Rita vil vise oss sine fotografier under årets 8. oktober.

Kine Charlotte Nilsen er 20 år og kommer fra Bergen. Hun begynte å tegne på folkehøgskole, og har brukt kunsten som terapi. Hun hadde en utstilling på Hulen i Bergen i juni, og nå kommer hun til Trondheim for å vise frem de sterke bildene sine. Vi ser frem til besøk fra Bergen! 
Klipp fra BA: http://www.ba.no/puls/article1148689.ece

 

Seminar - "En sannhet - å leve med?"
Et faglig sterkt seminar med plass for glede, sorg og engasjement, passer for alle som er interessert i livet.
Påmelding:
www.faenheller.no.
Faen Heller - støttekonsert!
Olavshallens Lille Sal fredag 8. oktober
kl. 21.00/kr 190. Billetter får du kjøpt
i Olavshallens billettluke 73 99 40 50/
Billettservice 815 33 133.

Billedkunst og fotoutstilling.
Stort standområde.
Gratis inngang!