Faen Heller - støttekonsert!

Årets konsert vil finne sted i Olavshallens Lille Sal fredag 8. oktober. Vi lover deg en uforglemmelig kveld med mange kjente og kjære artister. Konserten i fjor ble en stor suksess, og årets markering skal sannelig ikke bli noe dårligere! Her finner du artistene som kommer, men det kan hende det vil dukke opp en overaskelse eller to...

Billetter får du kjøpt i Olavshallens billettluke og på tlf 73 99 40 50.
Du får også kjøpt dem på
Billettservice (ticketmaster),  telefon 815 33 133.

DISSE KOMMER:Bjarne Brøndbo er kjent for de fleste gjennom DDE. Det siste året har han også gjort seg bemerket som skuespiller på Trøndelag Teater, i stykket Purpur og Gull. DDE-frontfiguren er en allsidig artist med en scenefremtreden som engsjerer de fleste! Er det ikke flott at Bjarne tar turen til Faen Hellers støttekonsert?!

Heidi Skjerve er blant annet kjent fra  Heidi Skjerve Kvartett og Trondheim Voices. Hun tar med seg sin jazzy stemme til Olavshallen. Dette blir en fantastisk kveld!

Tore Johansen sang på konserten i fjor, og det er flott at han vil ta turen tilbake også i år! Mange forbinder Tore med Gjertrud fra The Julekalender, men etter å ha hørt ham synge er det først og fremst den store stemmen hans vi husker.

 

En kineser kommer sjelden alene.. Med andre ord kommer også Øystein Hegge på Faen Hellers støttekonsert! Hvem vet, kanskje kommer det en til.. Og hva får vi da? Jo, Tre Små Kinesere!

Stina Moltu kommer med sin herlige stemme! Hun har et spekter som strekker seg fra den ene ytterkant til den andre. Stina er kanskje mest kjent som vokalist i Quintrophenia, flowerpopbandet fra Namsos. For å få utløp for sine hardere sider fronter Stina jentegruppa Supervixen.

Helene Bøksle er en sangfugl fra Kristiansand. Noen drar nok kjensel på henne fra Kjempesjansen som gikk på NRK i fjor. Hun er opptatt av å vise sin særegenhet gjennom sin tolkning av folkemusikk.

Øyvind Holm er vokalist og låtskriver i bandet Dipsomaniacs. De har gitt ut flere plater, og er kanskje mer kjent i utlandet enn i Norge. Øyvind er en låtskriver av rang, og har fått mye skryt for det. Han sang på konserten i fjor også, og vi ser frem til et gjensyn i år!

Kine Charlotte Nilsen kommer fra Bergen. Hun er selv incestutsatt, og skal i tillegg til å synge på konserten vise frem bildene sine på utstillingen som vil være hele dagen i Olavshallen. Vi er jo godt vant med sangfugler fra Bergen, så dette gleder vi oss til!

Sola Johnsen er vel best kjent som trommeslageren i DumDum Boys. Tidligere i år sto han frem som frontfigur selv, med albumet "Verdens Beste Trommis". Det er viktig å komme seg ut av skyggene der bak, ikke bare for trommiser, men også for oss andre! Vi gleder oss!

Vi er stolte over å kunne fortelle at Kari Rueslåtten kommer for å bidra på konserten! Kari er en erfaren artist, hun har holdt på i over ti år. Hun er kjent både her til lands og ute i den store verden. Vi gleder oss til å høre hennes flotte stemme!

Askil Holm kom med debut-plata si Daydream Receiver i 2003, og siden da har han spilt på både Quart og Norvegian Wood, og vært på turne i Japan. Den engasjerte Namsosgutten har alltid flere jern i ilden, og vi ser frem til han setter av kvelden hos oss den 8. oktober!

 

Ulf Risnes fra Tre Små Kinesere kommer, kommer du?!
Ulf og kineserene var med på Faen Hellers støttekonsert også i fjor, og gjorde en strålende innsats med bl.a. Dørstokkmila! Kjøp billetter NÅ! (Bildet er fra fjorårets konsert)Gunhild Sundli fra Gåte kommer! Gåte har nettopp spilt inn ny plate, og øver iherdig for å bli klare til høstens turne`. Vi setter stor pris på at Gunhild tar seg tid til å være med på årets konsert! Bildet er fra i fjor, da sang hun duett med Torstein Flakne. En stor opplevelse! 
Les intervju med Gåte-vokalisten
her.

Seminar - "En sannhet - å leve med?"
Et faglig sterkt seminar med plass for glede, sorg og engasjement, passer for alle som er interessert i livet.
Påmelding:
www.faenheller.no.
Faen Heller - støttekonsert!
Olavshallens Lille Sal fredag 8. oktober
kl. 21.00/kr 190. Billetter får du kjøpt
i Olavshallens billettluke 73 99 40 50/
Billettservice 815 33 133.

Billedkunst og fotoutstilling.
Stort standområde.
Gratis inngang!