Les mer om: Konserten
Seminaret
SMS -timene før


8. oktober 2003 ble en kjempesuksess!!

Nå er ikke vi fullstendig uhildet i sakens anledning, men vi slår det fast likevel. "8. oktober - en dag om incest" ble akkurat den suksessen vi hadde fabulert og drømt om på forhånd, og mere til.

Både det faglige møtet på formiddagen i Liv Ullmann-salen på Nova kinosenter og konserten på Blæst på kvelden gikk som vi hadde håpet.

Det sterkeste var selvfølgelig selve seminaret på dagtid. Det ble en salig blanding av følelser og fornuft, saklig informasjon og intense vitnesbyrd. Fagfolk  møttes til dels for første gang, og for mange brukere av senteret for incest ble dagen en milepæl. Vi ble synlige!

Det ble en kraftanstrengelse med både gråt og latter for alle, og noen falt nok for fristelsen til å kutte ut konserten på kvelden. Vi som var der, angrer i hvert fall ikke på det. Noen av landets fremste artister deltok med et reportoar som sto til dagen og temaet.

Media var svært tilstede, både på dagen og kvelden, og dekket arrangementet på en seriøs og god måte.

8. oktober 2003 var et mål, nå er det et minne, og en stor inspirasjonskilde til å fortsette arbeidet med enda større intensitet. Mot 8. oktober 2004, selvfølgelig -  men nå er det også kommet mange andre spennende ideer rundt Faen heller. Noen av dem vil du kunne lese om på denne siden etter hvert.